O viskas buvo taip. Nusileidusios Barselonoje nuvykome į viešbutį, o vėliau išėjome pasidairyti po miestą. Buvome 4 merginos, todėl jautėme, kaip ispanai mus lydi žvilgsniais. Vis dėlto mūsų tikslas buvo apsižiūrėti ir nuspręsti kur kitą vakarą sutiksime draugės gimtadienį.

Geriant kavą vienoje iš kavinių prie mūsų priėjo 2 ispanai. Gražūs, atletiško kūno sudėjimo, beveik juodų akių. Mes kiek pasikalbėjome ir paklausėme jų, kur geriausias baras, nes ryt draugės gimtadienis ir norime atšvęsti. Jie pasakė, kad yra viena tam labai tinkama vieta ir sutiko mus palydėti bei pažadėjo paimti dar 2 draugus, kad būtume poromis.

Taigi kitą vakarą mes visi susitikome prie jų pasiūlyto baro. Jie atsivedė dar du draugus ir aš negalėjau nepastebėti, kad vienas jų (jo vardas buvo Adrianas) yra išskirtinai patrauklus. Jis, matyt, pagavo mano žvilgsnį, nes visą tą vakarą neatitraukė nuo manęs nei akių, nei rankų.

Mes su Adrianu kažkuriuo metu kiek atsiskyrėme. Baro gale šokome skambant lotynų ritmams, bučiavomės ir glamonėjomės. Sukilo aistra ir aš supratau, kad jo geidžiu. Adrianas, mačiau, jautėsi taip pat – jo rankos lietė mano kūną, jis visai nesivaržė ir vieną akimirką pajutau jo ranką po mano suknele. Iš netikėtumo jį sustabdžiau, bet jis sustoti nekėtino. Paėmęs mane už rankos nusivedė į baro tualetą, uždarė jo duris ir užrakino. Aš negalėjau patikėti tuo, kas vyksta.

Jis vėl pakišo ranką man po suknele ir supratęs, kad aš pasiruošusi, pakėlė ją į viršų. Tada greitai nusimovė kelnias, apsuko mane veidu į sieną, palenkė ir užgulė. Viena jo ranka atsidūrė man ant kaklo, kita jis laikė mane per liemenį. Nežinau, ar jo ritmingi judesiai, ar tai, kad jis toks gražus, ar kad aš kitoje šalyje, o gal viskas kartu man visiškai susuko galvą. Jis kažką ispaniškai man kalbėjo į ausį, nieko nesupratau, bet tai dar labiau audrino ir aš ištirpau akimirkoje.

Grįžome pas kitus, toliau gėrėme kokteilius, šokome lyg niekur nieko. Tik jis man vis pamerkdavo akį ar šelmiškai nusišypsodavo. Šis nuotykis liko mūsų maža paslaptimi.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)