Prieš eidama praustis po dušu aš ištepu plaukus plaukų aliejumi ir stengiuosi palaikyti kuo ilgiau, geriausia – per naktį. Aliejus padeda išlaikyti sveikus plaukus. Naudoju šampūną be sulfatų, nes sulfatai gali kai kuriems žmonėms išsausinti plaukus.

Dažniausiai išsiplovusi plaukus aš užsitepu plaukų kaukę ar balzamą. Išėjusi iš dušo aš įsitepu kondicionierių, kurio nereikia nuplauti. Norėdama išlaikyti garbanas aš nenaudoju žnyplių ar feno, kad nenudeginčiau plaukų.

Aš susuku plaukus chalato diržu ir einu miegoti. Beje, stengiuosi miegoti tik ant nugaros, kad veide susidarytų kuo mažiau raukšlių. Taigi, dabar pereikim prie veido priežiūros.

Visų pirma rytais ir vakarais aš nusiplaunu veidą su veido plovikliu. Tada užsitepu kremą. Kai saulėta, būtinai užsitepu kremą nuo saulės, SPF 50. Kartą per savaitę aš užsitepu molio kaukę arba drėkinančią kaukę.

Kartais aš masažuoju veidą su guaša akmeniu. Kai man išdygsta spuogas, aš jį užlipinu pleistru nuo spuogų. Tai yra visa priežiūra, kurią aš atlieku savo veidui. Man yra 11 metų. Kai man bus 20 metų, planuoju suintensyvinti savo veido priežiūrą.

Veido ploviklis ryte ir vakare išliks. Tačiau po veido prausimo aš jį atgaivinsiu su drėkinančiu toniku. Aš pradėsiu naudoti serumą su hialurono rūgštimi. Tada užsitepsiu veido ir paakių kremą. Esant saulėtam orui, būtinai užsitepsiu kremą nuo saulės, SPF50.

Didelę dienos dalį aš praleidžiu sėdėdama. Todėl stengiuosi kiekvieną dieną šiek tiek pasportuoti, kad ir 10 minučių per dieną. Skiriu didesnį dėmesį nugaros ir pilvo raumenims, bei užpakaliui (tai didžiausias kūno raumuo). Norėčiau, kad ir būdama sena dar galėčiau judėti ir man neskaudėtų nugaros ar sąnarių. Beje, užaugusi aš norėčiau tapti dermatologe.

Savo grožio patarimus siųskite adresu pilieciai@delfi.lt ir laimėkite kosmetikos rinkinius bei papildus.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)