Garsusis rašytojas Antuano de Sen Egziuperi knygoje „Mažasis Princas“ rašė: „Žmonės pamiršo šią tiesą, bet tu nepamiršk: tampi amžinai atsakingas už tą, ką prisijaukinai.“

Portalas „Delfi“ ir „KristiAna“ skelbia konkursą, kuriame kviečia registruoti savo mylimiausius, šauniausius, gražiausius, linksmiausius ir ištikimiausius augintinius – tuos, kuriuos prisijaukiname ir esame amžinai už juos atsakingi. Siųskite nuotraukas, būkite atsakingi šeimininkai savo augintiniams ir laimėkite įspūdingus „KristiAna“ įsteigtus prizus.

Augintinių nuotraukas galite įkelti paspaudę štai čia. Už kiekvieną nuotrauką skaitytojams bus galima balsuoti, o trys daugiausiai balsų surinkę augintiniai ir jų šeimininkai bus apdovanoti prizais.

Pirmosios vietos nugalėtojui atiteks net 300 eurų „KristiAna“ dovanų kortelė, antrosios vietos nugalėtojui – 200 eurų dovanų kortelė, o trečiosios vietos nugalėtojui – 100 eurų dovanų kortelė.

Šiemet „KristiAna“ tinklas švenčia jau 28 gimtadienį! Per tiek metų užaugo nauja klientų karta. Gražus tinklo pavadinimas gimė iš jo įkūrėjo Beno Gudelio meilės savo dukrai Kristinai, kuri gimė ir šiuo metu gyvena JAV. Ji yra šios gražios idėjos simbolis, nes augant Kristinai, lygiagrečiai augo ir „KristiAna“. Meilė dukrai bei noras, kad kiekviena moteris naudotų tik geriausius pasaulyje produktus, davė neišmatuojamo rezultato vaisių. „KristiAna“ yra pirmasis tinklas Lietuvoje, kuris pristatė plačiajai visuomenei tokius prekinius ženklus kaip „CHANEL“, „DIOR“, „GUERLAIN“, „LA PRAIRIE“, „LANCÔME“ ir kitus.

„KristiAna“ nuo pat įkūrimo asocijuojasi su prabanga ir moters meile sau, taip pat – vyrų meile moterims. Kuri nesidžiaugia, gavusi dovanų kvepalus ar prabangios kosmetikos? Kuri nemėgsta pati šia prabanga pasilepinti?

Šios prabangos dovanomis džiaugsis mylimiausių ir populiariausių augintinių šeimininkai.

Skubėkite dalyvauti!

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją